Lid worden?

Wil je komen voetballen bij ZAP? Je bent van harte welkom! Bij voetbalvereniging ZAP gaan plezier en prestatie hand in hand.

JEUGD:
Je kunt als nieuw lid eerst een aantal trainingen meedoen. Dit kan door je bij de hoofdtrainer van jouw leeftijdsgroep te melden. Kijk hiervoor bij trainingstijden. Als je jonger bent dan 7 jaar, kan je meedoen aan kaboutervoetbal (4-5 jarigen) Je hoeft dan nog geen lid te zijn. Houd voor de data en tijden van het kaboutervoetbal de website in de gaten of neem contact op met de coördinator pupillen Jeroen Tiel: coordinator.def@zap-voetbal.nl. 5- en 6 jarigen die lid willen worden voetballen bij ZAP bij de mini-pupillen (gratis). Deze teams voetballen wedstrijden vier tegen vier op zaterdagochtend en mogen meetrainen met JO9 op maandag, dinsdag en donderdag. Ook hiervoor kan contact worden opgenomen met Jeroen Tiel coordinator.def@zap-voetbal.nl
Mocht je meer vragen hebben over het lid zijn bij ZAP, neem dan contact op met het jeugdbestuur of open het bestand informatie voor ouders van (nieuwe) jeugdleden (zie onderaan deze pagina). Uiteindelijk inschrijven kan met het inschrijfformulier (zie onderaan deze pagina).

SENIOREN:
Ben je ouder dan 18 jaar dan en wil je lid worden, gebruik dan het inschrijfformulier. Wil je eerst komen trainen, dan kan dat bij de trainingen van de overige senioren. Mocht je in aanmerking willen komen voor een van de selectieteam, meld je dan vooraf aan een training bij een van onze selectietrainers.

CONTRIBUTIE (2020/2021)

Team Contributie
Kaboutervoetbal Gratis
O9 en mini pupillen € 100,-
O11 € 115,-
O13 € 115,-
O15 € 115,-
O17 € 115,-
O19 € 130.-
Senioren € 160,-
Zaalvoetbal € 110,-
Gelegenheid (zaal / veld) € 50,-

Inschrijfformulier

Informatie voor ouders van jeugdleden