Lid worden?

Wil je komen voetballen bij ZAP? Je bent van harte welkom! Bij voetbalvereniging ZAP gaan plezier en prestatie hand in hand.

JEUGD:
Je kunt als nieuw lid eerst een aantal trainingen meedoen. Dit kan door je bij de hoofdtrainer van jouw leeftijdsgroep te melden. Kijk hiervoor bij trainingstijden. Als je jonger bent dan 7 jaar, kan je meedoen aan kaboutervoetbal (4-5 jarigen) Je hoeft dan nog geen lid te zijn. Houd voor de data en tijden van het kaboutervoetbal de website in de gaten of neem contact op met de coördinator pupillen Jeroen Tiel: coordinator.def@zap-voetbal.nl. 5- en 6 jarigen die lid willen worden voetballen bij ZAP bij de mini-pupillen (gratis). Deze teams voetballen wedstrijden vier tegen vier op zaterdagochtend en mogen meetrainen met JO9 op maandag, dinsdag en donderdag. Ook hiervoor kan contact worden opgenomen met Jeroen Tiel: coordinator.def@zap-voetbal.nl
Mocht je meer vragen hebben over het lid zijn bij ZAP, neem dan contact op met het jeugdbestuur of open het bestand informatie voor ouders van (nieuwe) jeugdleden (zie onderaan deze pagina). Uiteindelijk inschrijven kan via onderstaande aanmeldbutton.

SENIOREN:
Ben je ouder dan 18 jaar dan en wil je lid worden, gebruik dan het inschrijfformulier. Wil je eerst komen trainen, dan kan dat bij de trainingen van de overige senioren. Mocht je in aanmerking willen komen voor een van de selectieteam, meld je dan vooraf aan een training bij een van onze selectietrainers.

LID WORDEN:
Via onderstaande button kun je je aanmelden bij ZAP VOETBAL. Wij doen een beroep op de ouders en leden voor het vervullen van vrijwilligerstaken en proberen dit te beperken tot 2 á 3 keer per jaar. Bij uitwedstrijden dient bij toerbeurt gereden te worden. Daarnaast zijn er nog diverse andere taken ie vervuld moeten worden. U kunt bij de aanmelding aangeven voor welke taak wij u kunnen benaderen. U moet er minimaal 1 aangeven. Meer mag uiteraard ook, dit kunt u invullen bij overige opmerkingen. Wij zullen na de aanmelding contact met u opnemen en nadere toelichting geven wat er van u als vrijwilliger verwacht wordt.

Machtiging
Ondergetekende verleent bij het aanmelden tot wederopzegging machtiging aan ZAP VOETBAL om van zijn/haar hierboven ingevulde bankrekening de contributie en eventueel opgelegde boetes automatisch af te schrijven. De contributie wordt in het begin van ieder seizoen afgeschreven. Bij opzegging van het lidmaatschap zal ZAP VOETBAL de door u afgegeven machtiging aan het eind van het seizoen automatisch stopzetten. U hoeft dan niets te ondernemen.
Ondergetekende verklaart bekend te zijn met het feit dat te allen tijde contributie verschuldigd is voor het volledige verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot 30 juni. Opzegging altijd schriftelijk naar penningmeerster@zap-voetbal.nl.

CONTRIBUTIE (2022/2023)

 

Team Contributie
Kaboutervoetbal en mini pupillen Gratis
O9 € 100,-
O11 € 115,00
O13 € 115,00
O15 € 115,00
O17 € 115,00
O19 € 130,00
Senioren € 160,00
Zaalvoetbal € 110,00
Gelegenheid (zaal / veld) € 50,00


Informatie voor ouders van jeugdleden