Hans van Zanten neemt afscheid van Jeugdbestuur

De afgelopen periode hebben wij aardig wat wisselingen binnen het jeugdbestuur gehad. Super goede bestuursleden hebben ons verlaten en nieuwe, frisse leden zijn aangeschoven.

Hierbij een overzicht van de wisselingen.

 

We hebben sinds het begin van dit seizoen afscheid genomen van Hans van Zanten.

Hans heeft jaren de ‘algemene zaken’ van de jeugd voor zijn rekening genomen. Hij coördineerde op afstand dat de wedstrijden op zaterdag goed verliepen. Hij zorgde o.a. voor scheidsrechters, kleding, teams en uitslagen. Ook zorgde hij dat de ledenadministratie op orde was en dat alles in sportlink geregeld werd. Verder hield Hans de belangen van de meer recreatieve voetballers in de gaten. Hij was voorvechter voor de normen en waarden zoals bijvoorbeeld sportiviteit. In de kleedkamers en op de muur bij het wedstrijdsecretariaat zijn hier borden over te vinden.

Wij willen Hans bedanken voor alle jaren dat hij zich ingezet heeft voor ZAP, we zullen hem missen!

 

Gelukkig heeft Hans een goede vervangster gevonden in Margôt Wisse.

Margôt is sinds eind vorig seizoen bij ons aangeschoven. Wij zijn heel blij met haar en wensen haar veel succes!

 

Van André Pijnacker en Jeroen Tiel hoeven wij gelukkig nog geen afscheid te nemen. Zij zijn beiden dan wel gestopt met hun functie als jeugdcoördinator tm JO13 (André) + va JO15 (Jeroen), maar ze stoppen niet bij ZAP. Sinds vorig seizoen hebben zij de functie van Technisch Jeugdcoördinator overgenomen. Samen begeleiden en stimuleren ze alle trainers van de jeugd en bewaken ze de visie van ZAP. Uiteindelijk zorgen zij ervoor dat alle jeugd op een goede manier kan voetballen.

 

De functie als jeugdcoördinator tm JO13 is overgenomen door Ronald van den Berg. Met veel enthousiasme bekleedt hij deze functie sinds het einde van vorig seizoen. Hij is hiermee het aanspreekpunt voor ouders en kinderen van de teams tot en met JO13 en organiseert diverse evenementen voor de jeugd.

 

De andere functie als jeugdcoördinator, maar dan van de teams JO15+17+19, is sinds kort overgenomen door Marianne Munier. Marianne is al een bekende bij de jeugdspelers. Zij heeft al enkele jaren coaching op haar genomen en sinds dit jaar is zij ook de hoofdtrainer van JO13.

Zij is vanaf heden dus ook het aanspreekpunt voor de oudere jeugd en de ouders.

 

Wij wensen de nieuwe leden veel succes en plezier in ons bestuur en bedanken Hans voor alles!

 

Groeten Jeugdbestuur ZAP voetbal