ZAP versterkt zich met goalgetter Beens

Met ingang van aankomend seizoen zal Patrick Beens te bewonderen zijn in het tenue van ZAP. De gemiddelde ZAP supporter zal Beens kennen als erkend doelpuntenmachine van JVC en FC Den Helder.

Hier Patrick Beens nog in actie voor JVC

Patrick Beens, 35 jaar inmiddels, heeft in zijn imposante loopbaan gespeeld voor de Helderse clubs WGW, FC Den Helder, JVC en een jaar bij Zeemacht. Bij al deze clubs was zijn verblijf een garantie voor veel doelpunten. De laatste twee seizoenen speelde Beens bij JVC. Hier gaf hij afgelopen periode aan dat hij aan het eind van het seizoen zou vertrekken.

Wij zijn blij dat Beens er voor koos om voor ZAP te komen voetballen. Trainer Dobma hierover: “Naast het feit dat Beens garant staat voor doelpunten, kan hij ook de jonge aanvallers beter maken. Daarnaast maakt hij de selectie weer iets breder. We hopen veel plezier te beleven aan Patrick.” Hans Tummers voegt hier met een knipoog nog aan toe: “In het verleden was Patrick vaak trefzeker tegen ZAP. Je kunt die jongen beter bij je in het team hebben dan bij de tegenstander. We wensen hem heel veel plezier toe aankomende periode bij ZAP.”