Kuiper Administraties wintertoernooi – maatregelen (afgelast)

Ondanks de genomen maatregelen is er door de betrokken verenigingen besloten het toernooi niet door te laten gaan.

Namens alle verenigingen willen we de organisatie bedanken voor het organiseren van het toernooi. Zij hebben de afgelopen tijd vele uren in het toernooi gestoken, zelfs vanmiddag werden nog de laatste wijzigingen door gevoerd, met altijd in het achterhoofd houdend dat het niet door gaan van het toernooi een mogelijkheid was. En nu is het dus zover. Ondanks het slechte nieuws, verdienen zij zeker een pluim!!!

Sonja, Roos, BEDANKT!

 

 

Vanaf komende zaterdag (18 december) spelen de voetbalkanjers van ZAP, Kleine Sluis en Wieringerwaard (JO9 tm JO13) het Kuiper Administraties wintertoernooi bij ZAP.

Op 4 dagen wordt er door de kinderen gevoetbald; zaterdag 18 december, zondag 2 januari, zaterdag 8 en 15 januari. Het programma is te vinden op de site onder het kopje ‘activiteiten – wintertoernooi Kuiper Administratie’.

 

Omdat er op het moment weer een hoop regels en maatregelen zijn en wij het wintertoernooi wel door willen laten gaan, zijn hier een aantal punten waar wij en jullie zich aan moeten houden:

 

  • In de zaal en kleedkamers mogen alléén spelers, coaches en scheidsrechters komen. Dit betekend dus helaas geen publiek, ook dus geen chauffeurs! Helaas mogen ze niet naar binnen.
  • De zaal is alleen te betreden via de kleedkamers, en elk team heeft een eigen ingang voor de hal. Dit zal bij ZAP aangegeven staan.
  • De spelers moeten, waar mogelijk, zoveel mogelijk aangekleed bij ZAP aankomen. Zodat alleen nog voetbalschoenen in de kleedkamer aangedaan hoeven worden. Er mag geen gebruik worden gemaakt van de douches.
  • Dit jaar zal er geen officiële prijsuitreiking zijn.

 

Helaas hebben we te maken met ingrijpende maatregelen. Maar op deze manier kunnen wij onze kinderen wel een leuk toernooi laten spelen!

 

Wij wensen alle kinderen en coaches heel veel plezier met dit toernooi!

 

Groeten

Jeugdbestuur ZAP