WIM Bedankt!

Wim Verheul is aan het einde van het vorige voetbalseizoen gestopt als coördinator van JO15 t/m JO19. Wim heeft deze functie in het Jeugdbestuur sinds 2017 met veel energie en daadkracht vervult. Naast de ‘normale’ coördinerende taken heeft Wim zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het zoeken en indelen van scheidrechters voor de oudste jeugd. Verder was hij ook ‘gewoon’ coach van verschillende jeugdelftallen van ZAP.
Wim blijft gelukkig betrokken bij ZAP als supporter en als belangrijk onderdeel van de Narcissenactie. Hij gaat zich nu vooral richten op de handbike(top)sport.
Door de coronaperikelen hebben we nog geen officieel afscheid kunnen nemen van Wim, maar dat gaat op een later tijdstip zeker nog gebeuren.

Wim ontzettend bedankt voor je inzet en enthousiasme voor de jeugd en voor ZAP in het algemeen!

Vanaf dit seizoen gaat Jeroen Tiel de taak van Wim als coördinator JO15 t/m JO19 overnemen. Jeroen was de afgelopen jaren coördinator voor de jongste jeugd. De plaats van Jeroen wordt overgenomen door André Pijnacker. André is geen onbekende bij ZAP en heeft al vele jaren training gegeven bij ZAP. Hij is een goede aanvulling in het Jeugdbestuur.

Groeten van het Jeugdbestuur,

Peter van Dam, Arjen Duineveld, Hans van Zanten, Jeroen Tiel, André Pijnacker en Linda Leijen