JEUGD MAG WEER TRAINEN! Maar er zijn wel regels waar we ons allemaal aan moeten houden…

Achter de schermen is er de afgelopen periode door een “corona-werkgroep” keihard gewerkt om de voetbaltrainingen voor de jeugd weer op te starten. Conform de regels van NOC NSF, RIVM, de Veiligheidsraad en de KNVB. Dit heeft erin geresulteerd dat er vanaf 29 april weer mag worden gesport op ons complex. ZAP is er klaar voor!

VEILIGHEID

Veilig sporten op het ZAP-complex is voorlopig alleen mogelijk als iedereen zich aan de opgestelde protocollen houdt. Er is een protocol voor trainers, ouders/verzorgers en voor spelers. De protocollen voor ouders/verzorgers en spelers vindt u als u op de link klikt hieronder. Het is voor ieders veiligheid van belang dat deze goed worden doorgelezen en er ook exact naar wordt gehandeld.

 

TRAININGSTIJDEN

Vanwege bovenstaande maatregelen is er ook een nieuw trainingsschema gemaakt. Het kan dus zijn dat je op een andere dag en tijd traint. KLIK HIER  voor het trainingsschema vanaf 4 mei aanstaande. Mocht je een vriendje of vriendinnetje hebben die (nog) geen lid is en ook graag mee wilt doen, is hij/zij van harte welkom. Meld dit vriendje/vriendinnetje dan wel van te voren aan bij je trainer!

Indien er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met de trainers. We hopen alle voetballers en voetbalsters allemaal snel weer te zien!