Update: Coronavirus maakt eind aan het seizoen

Dinsdagavond 31 maart heeft het kabinet aangekondigd de getroffen maatregelen tegen het Coronavirus te verlengen tot 28 april 2020. In navolging daarop heeft de KNVB besloten de competities in het amateurvoetbal niet meer te hervatten.

Deze beslissing is gezien de huidige situatie een begrijpelijke. Een ieders gezondheid gaat natuurlijk boven alles. Er zullen geen eindstanden komen. Dus ook geen kampioenen, degradanten en promovendi. Dit geldt voor alle mannen, dames en jeugdteams.

Dit betekent dat er tot 1 juni GEEN trainingen en wedstrijden meer op het ZAP complex zullen plaatsvinden. Dit geldt onder andere voor:

  • Alle veldtrainingen
  • Alle wedstrijden op het veld
  • Alle activiteiten in de zaal (dus ook het Holland Staal Toernooi)

Tot 1 juni zijn tevens alle bijeenkomsten verboden, ook met minder dan 100 mensen. Dit houdt in dat er tot deze periode geen evenementen op ons complex kunnen en zullen plaatsvinden. Geplande evenementen voor deze datum zijn dan ook afgelast.

Het complex zal dan ook tot 1 juni 2020 op slot zijn.

Het spijt ons dit te moeten mededelen, maar de gezondheid van iedereen staat uiteraard voorop. We hopen jullie allemaal weer te kunnen begroeten in het nieuwe seizoen, met hopelijk als eerste hoogtepunt de viering van ons 90-jarig bestaan op zaterdag 29 augustus!

Het bestuur van ZAP