Digitale gastregistratie bij betreden sportpark ZAP

Dit weekend start de competitie weer voor de meeste teams. Eindelijk! Echter moeten we ons allemaal nog altijd aan bepaalde regels houden. Vanaf 10 augustus geldt er voor de horeca, en dus ook voor de kantines op ons sportcomplex, een registratieplicht. Verder mogen wij op ons terrein maximaal 250 gasten ontvangen, zonder te hoeven voldoen aan strengere maatregelen. Daarom geldt er vanaf aankomend weekend een registratieplicht op ons terrein.

Hoe werkt het?
De bezoeker scant bij aankomst met een smartphone de QR-code, zichtbaar bij de ingang. Veel smartphones hebben een ingebouwde QR-reader in de camera: richt de camera op de QR-code en deze scant automatisch de link naar het formulier.  Meteen verschijnt een aanmeldformulier op je smartphone. Ook kunt u hier het coronaprotocol nog eens doornemen.

Als de registratie is afgerond, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Ook gaat er een e-mail naar het bestuur van ZAP. De ingevulde gegevens zijn afgeschermd en alleen zichtbaar voor het bestuur van  ZAP. Na 14 dagen worden alle gegevens  uit de database verwijderd.

Komt er in de tussentijd een verzoek van de GGD voor een bron- en contactonderzoek, dan kan eenvoudig worden doorgegeven aan de GGD wie er op een bepaalde dag en tijdstip aanwezig waren.

Voor bezoekers die niet digitaal kunnen of willen aanmelden blijft de mogelijkheid om met formulieren op papier te registreren.

Samen houden we het coronavirus buiten ons complex!

Namens het bestuur van ZAP Voetbal en Handbalvereniging ZAP