Corona update

Na het afgelopen speelweekend zijn er vragen binnengekomen  over de gevolgen van een (mogelijke) coronabesmetting binnen de club en hoe de club vervolgens dient te handelen. Naar aanleiding hiervan geven we nu wat duidelijkheid.

Wij volgen hierin de richtlijnen van de KNVB en de GGD. De richtlijnen over hoe te handelen bij een (vermoedelijke) coronabesmetting op de club heeft de KNVB nu vertaald in een overzichtelijk stroomschema. Dit schema vind je hieronder.

Wanneer je het sportpark bezoekt, registreer je dan. Is er sprake van een besmetting dan kan de club de je gegevens doorgeven aan de GGD als dit nodig blijkt.  Ook kunnen we bijhouden hoeveel bezoekers er op ons sportpark aanwezig zijn. Registreren kan digitaal of bij het betreden van de kantine. Gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard en vervolgens vernietigd. Heb je gezondheidsklachten? Blijf thuis en laat je testen!

Heb je vragen? 
Neem contact met ons op via coronaregistratie@zap-voetbal.nl.

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de competities, ondanks alle omstandigheden, toch zo goed mogelijk gespeeld kunnen worden.