Tussenstand TOTO

Met inmiddels 11 gespeelde competitiewedstrijden is de drang naar de tussenstand van de TOTO natuurlijk ontzettend aanwezig bij een ieder van jullie! Wij van het nakijk comité zullen jullie dan ook niet langer in spanning houden.
Het deelnemersveld is dit jaar is kleiner dan anders maar we doen ons best om komend seizoen meer bekendheid te geven aan de Toto. Het was precies in de overgang van het papieren krantje naar de digitale en het heeft dus vanzelf minder mensen bereikt.
We hebben een deelnemersaantal van 58 personen wat de pot op €290 heeft gebracht. Daarvan gaat 50% naar de activiteitenpot van de selectie. De winnaar van deze ronde ontvangt €72,50. Nummer 2 krijgt €43,50 en de nummer 3 krijgt €29,-
Met een maximaal te behalen score van 65 zijn er 2 mannen die er dichtbij zitten en samen aan kop gaan. Dave Maarsen en Mark de Vries hebben beide 50 punten gesprokkeld. Dave heeft 10 van de 11 wedstrijden goed voorspeld en Mark 8 van 11. Mark wist de op de vraag waar Zap halverwege het seizoen zou staan het goede antwoord te geven. Namelijk op plaats 3. Met hem hadden Nick Molenaar en Chris Rienstra dit ook goed voorspeld. Verder helemaal niemand. Het is ook wel een verrassende plaats daar bovenin na een jaar afwezigheid in de 2de klasse. Met een 5-tal heren op de gedeeld 3de plaats en 45 punten worden Dave en Mark aardig op de hielen gezeten. 20 personen volgen daar al weer snel op met 40 punten en daarmee is dit jaar met de winterstop ook goed gescoord. Andere jaren waren de punten niet zo hoog voor velen.
De rode lantaarn wordt dit jaar met de winterstop gedragen door Cees van der Wereld.
Met een verschil van slechts 35 puntjes tussen de eerste en de laatste is alles nog mogelijk in de strijd om de poen. Met deze woorden sluit ik af en gaan we mooie tweede seizoenshelft tegemoet, en wie weet zit er nog wel wat moois in!

Tot ziens langs de lijn.