De Gouden Oliebol 2019

De goede herinneringen uit een ver verleden heeft ons  vorig jaar doen besluiten om weer te gaan spelen om De Gouden Oliebol! Net als vorig jaar, hebben we zo de maandagtrainingen van 2019 op een hele leuke manier afgesloten. In de zaal speelden de Mini-Pupillen een toernooi, en werden na afloop getrakteerd op warme chocolademelk met een overheerlijke zelfgebakken oliebol.

Buiten was inmiddels de strijd losgebarsten om die felbegeerde bokaal : De Gouden Oliebol 2019.

Bij de Familie van den Hoek stonden deze twee gouden prijzen al het gehele jaar op de vensterbank te stralen vanwege de winst van de teams van Sem en Jesse in 2018. Als een paal boven water stond dat beide bokalen dus echt niet naar de Zandvaart terug mochten.  Na een lekkere warming-up van onze krachtconditietrainer Erik gingen de wedstrijden van start. Bij de jeugd U12, U13 en U15 was het Anderlecht met Milan, Stijn, Jelle, Bas, Richie, Cas en Jari die overtuigend ,met 6 gewonnen wedstrijden en 1 gelijkspel, er met de hoofdprijs vandoor gingen. Daarna was het de beurt aan de U17 en U19, waar De Gouden Oliebol 2019 naar het team Anderlecht met Teun, Finn, Lucan en Kas, ging.

In de kantine  stonden twee ouders klaar met een hapje en een drankje voor alle spelers. Maar liefst 200 oliebollen waren er gebakken door Sacha Appelman en Lutein Pennings, die gretig werden verorberd. Super bedankt voor deze flink klus en de sponsoring.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie, gezellige kerstdagen en een heel gezond en sportief nieuwjaar!

Trainers en TJC Z.A.P-jeugd.