Belofte maakt schuld, Zapkamp organisatie achter een nieuwe beker aan!

Belofte maakt schuld, Zapkamp organisatie achter een nieuwe beker aan!

Omdat het toch onmogelijk was durfde we het wel te beloven, maar het is voor in de geschiedenisboeken, Sem van Kuijeren is de eerste die drie keer op rij de beker van de penaltybokaal heeft gewonnen! Drie keer op rij betekent ook dat je de wisselbeker mag houden. Drie jaar Zapkamp en drie keer winst, als het zo doorgaat mag de organisatie van Zapkamp wel even een abonnement gaan afsluiten bij de bekerleverancier.

Bekende Zappers wisten de beker in het verleden in de wacht te slepen, oa Bas Dalmaijer, Jeffrey Steenvoorden en Jon Smakman mochten deze beker een jaartje thuis op de schoorsteen bewaren, maar vanaf nu, en voor altijd, te bewonderen in huize van Kuijeren.

Maar wie weet ben jij wel de nieuwe penaltybokaal winnaar, dat kan natuurlijk ook!

Nog niet opgegeven? Opgeven doe je via: https://zap-voetbal.nl/zap-voetbalkamp-2018/. Het voetbalkamp is 31 juli t/m 3 augustus 2019.

Ook dit jaar hebben wij weer een superleuke groep leiders voor jullie. Leiders die je vaker gezien hebt en nieuwe leiders. Misschien ook wel nieuwe leidsters?! Wie zal het zeggen…Joost mag het weten! (Wout en Steef natuurlijk ook :P).

Groetjes en tot 31 juli,

De Kampstaf

Het Zapterrein is 4 dagen lang van ons!