Eindstand TOTO seizoen 2017/2018

Het was weer eens een leuk seizoen voor iedereen bij Zap! Met 3 teams in de nacompetitie voor promotie en Zap 4 dat kampioen werd mogen we trots zijn op onze club! Zap 1 die via nacompetitie zichzelf weer terug knokt in de tweede klasse, daar waar wij horen,  gaat dit jaar met een nieuwe trainer proberen te handhaven.
Met een deelnemersveld van 104 personen was er dit jaar weer een grote betrokkenheid bij de TOTO van Zap. 26 personen haalden dit jaar de grens van 100 punten of meer. Mede vanwege de degradatie naar de derde klasse vorig jaar gokte iedereen vaak op winst van Zap in deze klasse. Daar zijn door veel mensen dan ook veel punten behaald.

Nog even wat antwoorden van deze Toto;
Zap eindigde op de 2de plaats. Daar waar ze halverwege de competitie ook stonden. Op de eerste plaats eindigde Den Helder, dat werd alleen door Jean Michel goed voorspeld, en onderaan eindigde Zeevogels. Zap maakte 52 goals en kreeg er 22 tegen en scoorde daarbij in 1 wedstrijd niet! Het hoogste aantal doelpunten in 1 wedstrijd waren er 5 en het hoogste aantal tegengoals waren er 3. De heren kregen 43 gele kaarten waarbij en ook 4 rode kaarten vielen. Pieter Mulder pakte de meeste kaarten tegen iedereen zijn verwachting in! Onze keeper Mats maakte de meeste minuten want moest er noodgedwongen 1 wedstrijd na 40 minuten uit vanwege een blessure. De rest heeft hij gespeeld, Hulde! Speler van het jaar was duidelijk Robin Schouwvlieger want hij was zowel topscorer als man van de meeste assists. Ook kreeg hij van het publiek de meeste punten voor de wedstrijden door het seizoen heen.

De inhoud van de pot staat op €520. Hiervan gaat de helft naar de selectie en de helft wordt uitgekeerd aan de deelnemers van de TOTO. De eerste plaats krijgt €130 uitgekeerd. Dit is gewonnen door Jean Michel die dit jaar weer terugkeert naar Zap. De tweede plaats leverde Jody en Tess €78 op en Theo Bloothoofd Sr krijgt de derde plaats toegereikt van €52.

De eindstand en de goede antwoorden kan u hier bekijken:

Eindstand

Antwoorden

Met vriendelijke groet,
De TOTO commissie