Sportdag vrienden van ZAP een groot succes

 

Op donderdag 25 mei ’17 traden 86 jongens en meisjes die lid zijn of de tennis of de voetbal of handbal aan om de uit zeven onderdelen bestaande sportdag tot een goed einde te brengen.
De commissie bestaande uit Petra ,Niel en Nico allen van een van die zap takken zodat er een groot net werk tot stand is gekomen.
Gelukkig hadden de EHBO dames het alleen druk met het uitdelen van limonade en verliep ook deze sportdag zonder grote kwetsuur.
Met een heerlijk temperatuur en bijna geen wind kon het ook niet anders dat er records gingen sneuvelen. Bij de duurloop wisten Stan de Goede en Madelief Lighart deze record uit de boeken te lopen. Madelief en Pleun van Haaster verbeterde ook bij het verspringen het record van hun leeftijd.
Bij de sprint deden dit Gino Coppoolse Nienke Dobbe en Thijs Kossen. En als Laatste gooide Yenthe Baartman het clubrecord bij het balwerpen aan diggelen.
Het Verspring zand kwam wederom bij hofleverancier van zap Jo Vermaire BV vandaan.
Na een prachtdag vond de prijsuitreiking plaats voor en op de Rein Wijnker tribune. Heel blij waren we met Lynn Molenaar, sterspeelster afgelopen jaar in dames 1 handbal en tevens lid van oranje onder 19, en Jeroen Tiel leider van voetbalteam van zap voetbal en werkzaam als coordinator bij zap. De prijsuitreiking werd door Rik Wouter op perfecte wijze ondersteund met de microfoon die hij meestal ook in zijn handen heeft als zap 1 thuis voetbalt. Heel blij waren we met de ouders en kinderen die deze sportdag tot dit succes brachten.
HEEL VEEL DANK NOGMAALS DAARVOOR.
Ook de VRIENDEN VAN ZAP voor de financiële ondersteuning.
De uitslag:

Sportman
1 Jon Timmer
2 Thijs Kossen
3 Richy Kesteloo

 

Sportvrouw
1 Madelief Ligthart
2 Nienke Dobbe
3 Yenthe Baartman

 

Sportjongen
1 Ruben Bloothoofd
2 Leco Zwamborm
3 Finn Onderwater

 

Sportmeisje
1 Jill Verbruggen
2 Pleun van Haaster
3 Nikkie Toes

 

Namens de commissie bedankt en zet het in je agenda volgend jaar hemelvaart sportdag ZAP. Gr coco