Wedstrijd beleving en begeleiding.

Het nieuwe seizoen is weer begonnen .  Allereerst  hebben we de oefen wedstrijden en bekerwedstrijden.  Dan begint de competitie. Alle wedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechter.

Om alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter, die geleverd moet worden door de eigen vereniging, zijn er heel wat mensen nodig. Ook dit jaar hebben we de hulp van zowel A junioren als B junioren, ofwel onder 19 en onder 17 nodig om het voor elkaar te krijgen.

Deze jongens krijgen een indeling toegestuurd, met de datum en tijd dat ze een wedstrijd moeten fluiten. Op de nieuwe ZAP- site staan ook bij de andere wedstrijden  hun scheidsrechter genoemd.  Mocht het dan zo zijn dat je onverhoopt niet kan, dan  kan je onderling ruilen. Als je ruilt, dan moet je dat direct doorgeven via de mail:  jeugdscheidsrechter@zap-voetbal.nl 

Daarnaast hebben we een aantal vaste scheidsrechters die regelmatig hun wedstrijdje fluiten. Hier zijn we erg blij mee, en graag zouden we deze groep wat uit willen breiden.
Als u gevraagd wordt zeg niet gelijk nee, probeer het gewoon. Er zijn ook mensen die u willen begeleiden.
Zonder scheidsrechters geen wedstrijd, hoe goed je ook kan voetballen.

Dit moeten we samen doen ………..

Scheidsrechter ik fluit voor mijn plezier